keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Sairastupalainen



Sairastuvalta taas hei! Hyvin täällä voidaan ja käytiin pitkästä aikaa kaverikoiran kanssa yhteislenkilläkin. Mukavasti meni ja kun aluksi vain piti huolen, ettei Jekku pääse hihnassa innostumaan niin loppulenkki meni mukavasti. Jippo, Jekku ja Iitu kun ottaa kunnon tervehdyshepulit aina tavatessaan mutta parin minuutin päästä ne ei enää jaksa kotkottaa, vaan rauhoittuvat kulkemaan.

Eläinlääkäri laittoi viestiä kasvaimen immunohistokemiallisesta värjäyksen hinnasta eli jatkotutkimuksesta missä selvitetään kasvain tarkemmin ja käsittääkseni myös sen mahdollisesta leviävisestä saadaan tietoa/viitteitä. Lisäkustannusta tälle tutkimukselle tulee 90-100€ ja päädyttiin se vielä lisäksi ottamaan. Näitä tutkimuksia koirien kasvaimille tehdään todella harvoin eläinlääkärin mukaan, ja vaikkei mekään nyt kroisoksia todellakaan olla niin mietittiin, että olisihan se hyvä silti selvittää tarkemmin ihan jo oman mielenrauhan takia, mutta myös jo siitäkin syystä kun tutkimuksia ei paljoa tehdä. Ehkä tiedosta on sitten hyötyä jollekin muulle saman asian kanssa tekemisissä olevalle.



Haavaa ollaan suihkuteltu vedellä pari-kolme kertaa päivällä ja pyyhitty Betadinella. Ruvet olivat suurimmaksi osaksi tippuneetkin ja haava on kokonaan sulkeutumassa. Viikko on vielä Jekulla sairaslomaa haavan suhteen, joten hyvällä mallilla ollaan jo tässä vaiheessa.


Ei kommentteja: