keskiviikko 26. helmikuuta 2014

HHC Circle Problem



Vaikean eli kolmostason aktivointipeli HHC:n Circle Problemin asuinpaikka on täällä kepon luona. Halusin tännekin jotain hauskaa yhteistä tekemistä. Ostin pelin syksyllä HongKong-tavaratalosta. Tarkkaa hintaa en muista, mutta alle 20€ pelistä on kuitenkin kyse.


Pelin ideana on siirrellä luukoristeltuja "kansia" jotta niiden alta saa namin. Vaikeustaloa nostaa se, että punainen puupalikka täytyy nostaa pois hampailla ja tämän jälkeen koira tassulla siirtää keltaisen palikan toiseen reunaan, jonka jälkeen viimeinenkin nami on "vapautettu".



 Herra odottelemassa lupaa - peli alkaa sanoilla "Etsi" ja päättyy sanaan "Loppu". Jekulle muodostuu selkeä alku ja loppu pelin pelaamisen suhteen ja näin mielekkyys peliin säilyy.



 Pelin alaosa on liukas, joten koiran kanssa pelataan yhdessä:



Molemmat turrukat ovat pelistä innoissaan ja odottavat omaa vuoroaan kiltisti istuen. Voin suositella peliä koirille joilla on älliä ja rauhallisuutta peliä pelata. Peli vaatii päättelykykyä, eikä se selviä sillä että hermostuen läpsii tassuilla tai että yrittää syödä tiensä piilotettuihin herkkuihin.


Ei kommentteja: